Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
About
About the Journal
Editorial Team
Advisory Board
Indexadores
Qualis Capes
Privacy Statement
Submissions
Edições Anteriores
Edição Atual
Announcements
Contact
Centro Universitário Integrado
Instituto Integrado de Ciência e Tecnologia - IN2
Portal de Periódicos Científicos Integrado
Search
Search
Register
Login
Visit Centro Universitário Integrado
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 19 No. 1 (2024): Publicação contínua jan./dez.
Vol. 19 No. 1 (2024): Publicação contínua jan./dez.
Published:
2024-09-30
Artigo original
Microbiological quality of artisanal cheeses and salami commercialized in Florianópolis, Santa Catarina
Qualidade de queijos e salames artesanais
Júlia Gnecco, Pietra Beatrici Linemann da Silva, Karine Pires, Leandro Parussolo
1-13
PDF (Português (Brasil))
Recurrence of weight after gastroplasty: an analysis of the quality of life and body image satisfaction
Aspects of weight regain after gastroplasty
Dora de Castro Agulhon Segura, Ayeska Myllena Teodoro Praxedes, Marcelle Luana Quadros da Cruz, Thaliane Di Berti Dalposso, Telma Aparecida Costa
1-13
PDF (Português (Brasil))
Presença de flebotomíneos (Diptera: Psychodidae) em Cuité, Paraíba, Brasil
Thiago Willame Barbosa Alves, Francisco Patricio de Andrade Júnior, Vanessa Santos de Arruda Barbosa
1-7
PDF (Português (Brasil))
Rede Social
Índice H
Associação e Membro
Principais Indexadores
Principais Repositórios
Para Pesquisadores
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Developed By
Open Journal Systems
Language
Português (Brasil)
English